Βουλή: Υβριστική επίθεση της Θ. Φωτίου στην Ο. Κεφαλογιάννη

Βουλή: Υβριστική επίθεση της Θ. Φωτίου στην Ο. Κεφαλογιάννη

Φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου και αποδέκτρια την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, σημειώθηκε στη Βουλή, σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου και αποδέκτρια την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, σημειώθηκε στη Βουλή, σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. 

Ενώ η υπουργός είχε λάβει τον λόγο, η κ. Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο και την υπουργό πως «καταπατούν τις διαδικασίες» και λίγο αργότερα ακούστηκε να καθυβρίζει την κ. Κεφαλογιάννη. 

«Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Ετσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε τη βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας», ήταν η απάντηση της υπουργού Τουρισμού.

Αναλυτικά ο διάλογος

Θ. Φωτίου: Κ. υπουργέ δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά.

Πρόεδρος Κυριαζίδης: Η υπουργός έχει τη δυνατότητα.

Θ. Φωτίου: Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή.

Ο. Κεφαλογιάννη: Επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας.

Θ. Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. υπουργέ δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Ο. Κεφαλογιάννη: Ολοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Θ.. Φωτίου: Αϊ στον διάολο

Ο. Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Ετσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT