«Αδειάζει» ο Π. Μαρινάκης τον Λ. Αυγενάκη: «Δεν γίνονται αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές»

«Αδειάζει» ο Π. Μαρινάκης τον Λ. Αυγενάκη: «Δεν γίνονται αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι «συμπεριφορές του τύπου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” δεν γίνονται ανεκτές. Θα σας πω ότι μπορεί για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου να δίνεται χρόνος, αλλά συμπεριφορές κρίνονται ακαριαία και συμπεριφορές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”» δεν είναι αποδεκτές»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αποδοκιμασία της συμπεριφοράς Αυγενάκη, όπως αυτή φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον βουλευτή της ΝΔ να χτυπάει υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας ότι «συμπεριφορές του τύπου “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” δεν γίνονται αποδεκτές». 

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις.

«Δεν νομίζω ότι επιδέχεται πολλών ερμηνειών το βίντεο. Είναι αυτονόητη τουλάχιστον μια συγγνώμη. Περιμένουμε τη θέση του βουλευτή. Θα βγάλει ανακοίνωση. Αλλά θα σας πω ότι μπορεί για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου να δίνεται χρόνος, αλλά συμπεριφορές κρίνονται ακαριαία και συμπεριφορές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”» δεν είναι αποδεκτές», είπε σε συνέντευξή του στον ANT1.

Οι δηλώσεις Μαρινάκη έγιναν πριν δημοσιευθεί η ανακοίνωση Αυγενάκη.

Στο ερώτημα, δε, αν θα υπάρξει διαγραφή του κ. Αυγενάκη, ο κ. Μαρινάκης απάντησε «ας περιμένουμε τις εξηγήσεις του και θα δείτε την αντίδρασή μας».

Εξηγήσεις ζητήθηκαν κι από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT