Λ. Αυγενάκης: Μήνυση από τον υπάλληλο για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Λ. Αυγενάκης: Μήνυση από τον υπάλληλο για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη υπέβαλε ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρείας, για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Για το περιστατικό, το οποίο οδήγησε στη διαγραφή του βουλευτή από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, μετά την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν ο πρώην υπουργός χειροδίκησε κατά του υπαλλήλου, απαιτώντας να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, παρά το γεγονός ότι η πτήση είχε κλείσει.

Από την πλευρά της, σε καταγγελία προχώρησε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων, σημειώνοντας πως «η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε, με τον πρώην υπουργό να χτυπά με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς που κλήθηκαν να διαχειριστούν το περιστατικό ο κ. Αυγενάκης φέρεται να δήλωσε «μη με ακουμπάτε, έχω ασυλία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT