Κασσελάκης για «πόθεν έσχες»: Η δήλωσή μου έχει υποβληθεί στις 30 Ιουνίου

Κασσελάκης για «πόθεν έσχες»: Η δήλωσή μου έχει υποβληθεί στις 30 Ιουνίου

«Κυβερνηθείτε τώρα από έναν πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Προς τα δημοσιογραφικά κοράκια του Μαξίμου: Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Κυβερνηθείτε τώρα από έναν πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση», σχολιάζει και προσθέτει: «Οσο για τις προηγούμενες δηλώσεις του: Αδήλωτο ακίνητο (Βολταίρου), αδήλωτη off shore και 40 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημειώνει πως «το “αυτή είναι η Ελλάδα” προσωπικά δε με καλύπτει» και πως «όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Ολοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT