Εκλογές στη Βρετανία: Συγχαρητήριο μήνυμα Μητσοτάκη στον Στάρμερ για τη νίκη του

Εκλογές στη Βρετανία: Συγχαρητήριο μήνυμα Μητσοτάκη στον Στάρμερ για τη νίκη του

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεργαστεί για την περαιτέρω εμβάθυνση της στενής φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας», έγραψε ο πρωθυπουργός

48" χρόνος ανάγνωσης

Με ανάρτησή του στα αγγλικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Κιρ Στάρμερ για την εκλογή του στην πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Συγχαρητήρια στον Κιρ Στάρμερ για τη νίκη στις γενικές εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεργαστεί για την περαιτέρω εμβάθυνση της στενής φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας», έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στην ψηφιακή πλατφόρμα Χ.

Οι Εργατικοί θα επιστρέψουν στην εξουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη σαρωτική νίκη τους επί των Συντηρητικών στις βουλευτικές εκλογές και ο επικεφαλής τους, ο Κιρ Στάρμερ, υποσχέθηκε να ενσαρκώσει στην Ντάουνινγκ Στριτ την «αλλαγή» και «μια εθνική ανανέωση» που περιμένουν οι ψηφοφόροι.

Σήμερα το πρωί, ο Κιρ Στάρμερ θα πάρει από τον βασιλιά Κάρολο Γ΄ εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT