Στέφανος Κασσελάκης: «Ο λαός της Γαλλίας έδειξε τον δρόμο»

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο λαός της Γαλλίας έδειξε τον δρόμο»

Την αισιοδοξία του ότι οι προοδευτικές δυνάμεις στην Ελλάδα μπορούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους κατά το παράδειγμα της Γαλλίας, εκφράζει με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αισιοδοξία του ότι οι προοδευτικές δυνάμεις στη χώρα μας μπορούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους κατά το παράδειγμα της Γαλλίας, εκφράζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα ο λαός της Γαλλίας έδειξε τον δρόμο», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης και συνεχίζει σημειώνονταςι ότι «παρά τις σοβαρές μεταξύ τους διαφωνίες, οι γαλλικές προοδευτικές δυνάμεις συμφώνησαν σε βασικά ζητήματα που αφορούν την ανάσχεση της ακρίβειας και της στεγαστικής κρίσης, την προστασία των εργαζομένων και των συνταξιούχων και την επίλυση του Παλαιστινιακού».

«Έτσι […] έδειξαν ότι πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι για να συμφωνήσουμε στην εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, όπως η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση, η καταστροφή του Ε.Σ.Υ., η μη λειτουργία του κράτους δικαίου. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να παραμερίσουμε τις επιμέρους διαφορές μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT