Χάρης Δούκας: Συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητά του στο ΠΑΣΟΚ

Χάρης Δούκας: Συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητά του στο ΠΑΣΟΚ

Με ανάρτησή του, ο κ. Δούκας παραπέμπει στην επίσημη ιστοσελίδα του για την ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών. Το μήνυμά του στα social media

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Με ανάρτησή του στα social media, ο κ. Δούκας παραπέμπει στην επίσημη ιστοσελίδα του για την ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών, με την επισήμανση πως σύμφωνα με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής κάθε μέλος υπογράφει μόνο για έναν υποψήφιο. 

«Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης υπέρβασης. Το ΠΑΣΟΚ να γίνει η μεγάλη δύναμη των ανατροπών και της νέας αλλαγής. Προσηλωμένοι στις αξίες της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής ισότητας. Σε αυτόν τον δρόμο σας καλώ να συναντηθούμε όλοι οι προοδευτικοί πολίτες. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε μέρος της αλλαγής», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Χάρης Δούκας.

«Είναι στο χέρι μας. Ν’ αλλάξουμε εμείς, ν’ αλλάξουμε τη χώρα. Σε αυτό το κάλεσμα να μη μείνει κανένας πίσω. Στηρίξτε την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Και όλοι μαζί να στηρίξουμε την ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο, στην Ελλάδα της δημιουργίας, της καινοτομίας, της κοινωνικής και οικονομικής δικαιοσύνης. Πάμε μαζί!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT