ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η ειδυλλιακή κατάσταση ισχύει μόνο για τον ίδιο και τους ισχυρούς φίλους του

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η ειδυλλιακή κατάσταση ισχύει μόνο για τον ίδιο και τους ισχυρούς φίλους του

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σε μια φανταστική χώρα αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν μιλάει σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως σήμερα στη συνέντευξή του στο CNN, όπου ισχυρίστηκε ότι η εξαήμερη εργασία που καθιέρωσε η κυβέρνησή του ισχύει για ελάχιστους εργαζόμενους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Προσθέτει ότι «στην ίδια μάλιστα συνέντευξη έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι στην Ελλάδα έχουμε σχεδόν καθιερώσει την… 4ήμερη εργασία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η ειδυλλιακή κατάσταση που περιέγραψε ο Πρωθυπουργός για τους εργαζόμενους στη χώρα (σχεδόν τους είπε ότι “live your myth in Greece”), δυστυχώς ισχύει μόνο για τον ίδιο και τους ισχυρούς φίλους του».

Σημειώνει ότι «οι Ελληνες εργαζόμενοι και εργαζόμενες γνωρίζουν βέβαια ότι η αντεργατική ρύθμιση για την 6ήμερη εργασία είναι εδώ, ότι η ελαστικοποίηση και η εντατικοποίηση της εργασίας είναι ο κανόνας, ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να μπορούμε να μιλάμε για αξιοπρεπείς μισθούς και σοβαρή κρατική παρέμβαση απέναντι στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες».

Επίσκεψη Κασσελάκη στο υπουργείο Εξωτερικών

Τη Δευτέρα 15/7 στις 10.00, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί το υπουργείο Εξωτερικών, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Εξωτερικών κ. Δούρου και τον διπλωματικό του σύμβουλο κ. Παπαγεωργίου, για ενημέρωση αναφορικά με ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. 

Επιπλέον, στις 15.30 ο κ. Κασσελάκης θα πάει στο Μέγαρο Μουσικής συνοδευόμενος από τον σύζυγό του κ. Tyler McBeth,  για τον εορτασμό της 248ης Επετείου της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT