Εφτασε στην Αθήνα ο Φρέντης Μπελέρης – «Και οι Αλβανοί λένε πλέον ότι είμαι αθώος»

Εφτασε στην Αθήνα ο Φρέντης Μπελέρης – «Και οι Αλβανοί λένε πλέον ότι είμαι αθώος»

«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που αγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρώπους», τόνισε - Το «ευχαριστώ» στον Κυριάκο Μητσοτάκη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης

Δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Φρέντης Μπελέρης ο οποίος συναντάται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν αναχωρήσει για το Στρασβούργο όπου και θα ορκιστεί ευρωβουλευτής. 

«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που αγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι περήφανος που θα αναλάβω τα δικαιώματα ως ευρωβουλευτής. Ευχαριστώ τον Ελληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του. Απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλου του Ελληνισμού και προστατεύει τους Ελληνες όπου κι αν βρίσκονται», είπε ο κ. Μπελέρης.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στήριξαν. «Η περιπέτειά μου φτάνει προς το τέλος. Ο αγώνας για δημοκρατία, κράτος δικαίου και ελευθερίες συνεχίζεται», σημείωσε, ενώ προσέθεσε:

«Δεν το υποστηρίζω εγώ το ότι είμαι αθώος, το λένε πλέον και οι Αλβανοί».

Στους ανθρώπους της Χειμάρρας έστειλε μήνυμα ότι «δεν είναι μόνοι», ενώ υποστήριξε ότι «η Ε.Ε. δεν πρέπει να επιτρέπει να μη γίνεται σεβαστή η θέληση των λαών, όπου κι αν βρίσκονται εντός Ευρώπης».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί ο Φρέντης Μπελέρης πέρασε τις πύλες της φυλακής έχοντας στα χέρια του την πενθήμερη άδεια που είχε αιτηθεί προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο για να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Εξερχόμενος από τη φυλακή, δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες, είμαι συγκινημένος και χαρούμενος, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα».

Οπως έγραφε η «Κ», η εξασφάλιση της άδειας προκάλεσε ικανοποίηση στην Αθήνα και κυβερνητικοί κύκλοι τη χαρακτήρισαν «ιδιαίτερα θετική εξέλιξη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT