ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία συνεδριάζει εκ νέου την Τρίτη

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία συνεδριάζει εκ νέου την Τρίτη

Η αυριανή συνεδρίαση έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης, της περασμένης Πέμπτης, όπου είχαν συζητηθεί τα οικονομικά του κόμματος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη, στις 14:00, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη στα γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Η αυριανή Πολιτική Γραμματεία έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης συνεδρίασης της περασμένης Πέμπτης, που δεν ολοκληρώθηκε, και κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχέση με την χρηματοδότηση των κομματικών μέσων ενημέρωσης.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αφήσει νέες κατά του Αλέξη Τσίπρα για τα οικονομικά του κόμματος.

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «υπήρξε πρόεδρος του κόμματος 15 χρόνια, άρα ό,τι διαχειρίζομαι και διαχειριζόμαστε τα συλλογικά μας όργανα είναι απόρροια μιας ηγεσίας η οποία υπήρξε εκεί για 15 χρόνια». 

Αυτό το οποίο είναι λυπηρό –κατά τη γνώμη μου– το οποίο φαίνεται και από τις καταστάσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή και από τον πρώην οικονομικό διευθυντή του κόμματος, είναι ότι έγινε ένα τεράστιο άνοιγμα πέρυσι στις εκλογές, στις εθνικές, και μάλιστα μεταξύ των δύο εκλογών, όταν ήταν ξεκάθαρο ότι θα μειωνόταν η χρηματοδότηση του επόμενου χρόνου και αναγκαζόμαστε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT