Συρεγγέλα: «Δεν με φοβίζουν οι τραμπουκισμοί, περιμέναμε διαγραφή Πολάκη»

Συρεγγέλα: «Δεν με φοβίζουν οι τραμπουκισμοί, περιμέναμε διαγραφή Πολάκη»

Ντόμινο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει προκαλέσει το φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και αποδέκτρια τη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντόμινο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει προκαλέσει το φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και αποδέκτρια τη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα. 

«Η συγνώμη για να είναι ειλικρινής πρέπει να είναι έμπρακτη. Περιμέναμε τη διαγραφή του κ. Πολάκη. Δεν με φοβίζουν οι τραμπουκισμοί. Καλούμε όλες και όλους να πάρουν θέση και να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές», δήλωσε σήμερα το μεσημέρι, στην ΕΡΤ, η κ. Συρεγγέλα, στον απόηχο όσων προηγήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. 

Σε τηλεοπτική συζήτηση, αναφερόμενος στο ζήτημα της συνταγογράφησης και της πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας, ο Παύλος Πολάκης είπε μεταξύ άλλων: «H κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει. Mε ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε».

Η γραμματέας της Ν.Δ. τον κάλεσε να παρουσιάσει ΦΕΚ ή εγκύκλιο που θα αποδείκνυε τα λεγόμενά του, αποκαλώντας τον «ψεύτη», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους. Αντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει, και σιωπή. Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει». 

Πηγές Ν.Δ.: Υποκριτική «συγγνώμη» από τον Κασσελάκη

Τη διαγραφή του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε τηλεφωνικά συγγνώμη από την κ. Συρεγγέλα.

«Ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη», αναφέρουν πηγές της Ν.Δ., με αφορμή τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα σε τηλεοπτικό πάνελ το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πηγές από το κυβερνών κόμμα, «η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του». «Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», καταλήγουν από τη Ν.Δ.

Πολάκης: Η βουλευτής δεν ήξερε το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε

Από την πλευρά του, ο κ. Πολάκης απάντησε με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης λέγοντας πως δεν παίρνει λέξη πίσω από αυτά που είπε σε «μια βουλευτή που δεν ήξερε το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε», όπως σημείωσε. Ο κ. Πολάκης υποστήριξε επίσης ότι η κ. Συρεγγέλα μιλούσε διαρκώς «πάνω του» ενώ ήταν σε τηλεφωνική γραμμή, και κατέληξε επισημαίνοντας: «Ούτε λέξη πίσω, θα σας πληρώνουμε με το αντίτιμο που αξίζει η ανάλγητη πολιτική σας». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT