ΠΑΣΟΚ: Εκτός κούρσας για την ηγεσία η Μιλένα Αποστολάκη

ΠΑΣΟΚ: Εκτός κούρσας για την ηγεσία η Μιλένα Αποστολάκη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι η πρώτη από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που εγκαταλείπει την προεκλογική διαδικασία. «Αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια», ανακοίνωσε με δήλωσή της χθες το βράδυ.

Σε συνομιλητές ανέφερε ότι έλαβε την απόφασή της γιατί σταδιακά διαμορφώνεται ένα ακραία ανταγωνιστικό περιβάλλον και δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό.

Λίγο πριν από τη δημόσια δήλωση αποχώρησης από τη διαδικασία, χθες το βράδυ συναντήθηκε με κομματικά στελέχη που το προηγούμενο διάστημα πλαισίωσαν την εκστρατεία της, κινητοποιήθηκαν για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητάς της και για την εξασφάλιση υποστήριξης από την κομματική βάση.

Σ’ αυτούς ανακοίνωσε πρώτα την απόφασή της να αποχωρήσει από τη διαδικασία διεκδίκησης της ηγεσίας και ακολούθως δημοσιοποίησε τη δήλωση.

Σ’ αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι στόχος της υποψηφιότητάς της ήταν «να πολιτικοποιήσουμε τη διαδικασία εκλογής» και ότι στην πορεία διαπίστωσε ότι κυριαρχούν προσωπικές συγκρούσεις, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη συνοχή της παράταξης.

Δήλωσε ότι θα σταθεί απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη. «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης», ανέφερε.

Οσον αφορά την εξέλιξη της διαδικασίας, αναφέρει σε συνομιλητές της ότι δεν πρόκειται να ταχθεί υπέρ κάποιου εκ των υποψηφίων, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αντιφατικό απέναντι στους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT