«Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι» – Η ανάρτηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του

«Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι» – Η ανάρτηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του

Στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και στην περικοπή μισού μισθού που επιβλήθηκε σε βάρος του από τον πρόεδρο της Βουλής, αναφέρεται ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και στην περικοπή μισού μισθού που επιβλήθηκε σε βάρος του από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, αναφέρεται ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής κάνει λόγο για «στήσιμο κανονικό» και σημειώνει μεταξύ άλλων: «Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι! Μόνο ο λαός διαγράφει».

Παραθέτοντας βίντεο με την παρέμβασή του στην επιτροπή της Βουλής, όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, ο κ. Πολάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αυτήν την τοποθέτηση με διέγραψαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου έβαλε ποινή μισό μισθό ο Τασούλας! Βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Στήσιμο κανονικό! Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι! Μόνο ο λαός διαγράφει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT