Κασσελάκης: Προτιμώ να με μισούν οι δολοπλόκοι παρά να με κατηγορούν τα θύματα

Κασσελάκης: Προτιμώ να με μισούν οι δολοπλόκοι παρά να με κατηγορούν τα θύματα

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει τη συμφωνία Attica Bank – Παγκρήτιας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν υπάρχει χώρος για τακτικισμούς και ατομικές ατζέντες», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. 

Κάνοντας λόγο για «καταρρέουσα κυβέρνηση», κάλεσε τους βουλευτές του να σταθούν «ασπίδα προστασίας». «Οσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εκεί έξω ολοένα και περισσότεροι θα περπατούν με το κεφάλι ψηλά. Αξιοπρέπεια, σεβασμός, δικαιοσύνη, ευημερία, ασφάλεια. Αυτά υποσχόμαστε, για αυτά δεσμευόμαστε και αυτά έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε» πρόσθεσε ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει τη συμφωνία Attica Bank – Παγκρήτιας, σημειώνοντας: «Προτιμώ να με μισούν οι δολοπλόκοι παρά να με κατηγορούν για συνένοχο τα θύματα της διαπλοκής. Και την ίδια τιμή θα επιφυλάξει η ιστορία και για εσάς που θα καταψηφίσετε την απώλεια της τελευταίας ευκαιρίας να υπάρχει δημόσιος τραπεζικός πυλώνας σε αυτήν εδώ τη χώρα».

Κάλεσε τους βουλευτές του να «πάψουν να ασχολούνται με τα μικρά γιατί τα επουσιώδη διαιρούν και αφαιρούν». «Και εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια και το δικαίωμα να ξεχάσουμε την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό», είπε. 

Σε άλλο σημείο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε πως «ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για το κόμμα μας αλλά και για τις κοινοβουλευτικές μας ομάδες. Ομως σε αυτή τη συγκυρία παρόλο από μία άδικη διάσπαση μείναμε πολύ λιγότεροι, έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε σαν 156. Και αυτό να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι η κοινωνία θα μας το ξεπληρώσει. Θα μας ανταμείψει για αυτό με το μόνο νόμισμα που εμείς αναγνωρίζουμε: την ηθική δικαίωση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT