Υπόκλιση του πολιτικού κόσμου στον Πετρούνια

Υπόκλιση του πολιτικού κόσμου στον Πετρούνια

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στον μεγάλο Λευτέρη Πετρούνια μόλις κατέκτησε το τρίτο ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του στην ενόργανη γυμναστική. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα X συγχαίρει τον Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους και υπογραμμίζει ότι έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες.

Υπόκλιση του πολιτικού κόσμου στον Πετρούνια-1

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η Πρόεδρος αναφέρει: «Με την τρίτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Ελληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, είσαι στις καρδιές όλων μας!».

«Ο Αρχοντας των Κρίκων το έκανε ξανά! Ο συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης. Γίνεται έτσι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κερδίζει τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγχαρητήρια άναρτησή του.

«Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη. Μας κάνεις υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

«Ο άρχοντας των δακτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε! Εγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ: «Συγχαρητήρια Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε. Θρύλος!», αναφέρει.

Ο δε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ», συγχαίρει τον Πετρούνια γράφοντας: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία! Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι, έγινε ο μοναδικός αθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη!» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης.

«Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού έδωσε και την ψυχή του σ’ ένα δύσκολο αγώνα συνεχίζοντας να γράφει ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι. Καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας,

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT