Αντιπαράθεση διαρκείας

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τέλος δείχνει η διαδικτυακή αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη, που έκανε τον πρώτο να νοσταλγήσει την εποχή του Αλέξη Τσίπρα. «Ομολογώ ότι και στις πιο μεγάλες μου κόντρες με τον Αλέξη Τσίπρα τόσες πολλές ανακοινώσεις, αναρτήσεις και σχόλια εναντίον μου σχεδόν για το οτιδήποτε, δεν είχα», ανέφερε σε χθεσινή ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.

Στο επίκεντρο

Πέρα από την κριτική για το έργο του στο υπουργείο Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο επικρίσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ και για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων. Με επίκληση δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία έγινε απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του υπουργού Υγείας 11 φορές, από τον ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν εάν «είναι εκβιαζόμενος ο Αδωνις Γεωργιάδης, από ποιους και γιατί;». Για την Ιστορία, τον χαρακτηρισμό «εκβιαζόμενος», με επίκεντρο την υπόθεση των υποκλοπών, χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Νίκο Ανδρουλάκη, εξοργίζοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στον οποίο εσχάτως εξαπολύει επίθεση φιλίας.

Αλλη διάσταση

Μια άλλη διάσταση στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε χθες ο Ευάγγελος Αντώναρος. «Εχω την εντύπωση ότι αυτό όλο γίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο αμφισβήτησης της νόμιμα εκλεγμένης ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο Στέφανος Κασσελάκης», είπε (ρ/σ Παραπολιτικά).

Επιστολή

Ενώ η αυριανή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έχει ήδη πυροδοτήσει θεωρίες συνωμοσίας για «τελετή αποθέωσης του Λούσιφερ», όπως αναφέρουν πολλές διαδικτυακές δημοσιεύσεις, εξακολουθεί να μας απασχολεί η τελετή έναρξης. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε τοποθετηθεί λακωνικά για το θέμα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι «όλα αυτά είναι άξια απόλυτης περιφρόνησης». Ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με μια μακροσκελέστατη επιστολή καλεί τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας να αναθεωρήσει τη στάση του. «Η “ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΙΣ” δεν είναι η λύσις διά την υπεράσπισιν της Πίστεως ημών. Προς τους υβριστάς και τους διώκτας του Σωτήρος Χριστού η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΙΣ ισοδυναμεί με την έμμεσον συμμετοχήν και την σύμπραξιν! Η λύσις είναι μία και μοναδική! Η λύσις είναι η αντίδρασις προς ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΝ της Αγίας Ορθοδοξίας μας, η διαμαρτυρία και, εάν χρειασθή, ο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑ-ΤΟΣ, το Μαρτύριον, η θυσία και αυτής της ζωής μας! Πιθανόν εις την εποχήν μας να χρειασθή, ώστε να αναδειχθούν νέοι Μάρτυρες!» αναφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, στην επιστολή.

Χλευασμός

«Προς 87…37…17…τους εξής 5-6-7: Μην κινείστε, μην ταράζεστε, μην απειλείτε!! Απλά προκαλείτε τρικυμία σε ποτήρι!» έγραψε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, συνοδεύοντας το κείμενο με φωτογραφία στην οποία εικονίζονται οι Ολγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, Χρήστος Σπίρτζης. Ο Κρητικός βουλευτής χλευάζει την εσωκομματική αντιπολίτευση ότι δεν μπορεί να προκαλέσει πραγματική κρίση στο κόμμα, ούτε καν μεγάλη αναταραχή. Αυτό που δεν λέει, αλλά υπονοεί, είναι ότι ο ίδιος αισθάνεται αρκετά ισχυρός να προκαλέσει μεγαλύτερη αναστάτωση. Σίγουρα αισθάνεται ενισχυμένος από την απουσία οποιασδήποτε αποδοκιμασίας στις επιθέσεις που συστηματικά, πλέον, εξαπολύει εναντίον κομματικών συντρόφων, υιοθετώντας ακόμη και ακραίους χαρακτηρισμούς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT