Ο Κασσελάκης ζητάει την άμεση αποπομπή Κικίλια – «Αυτό που έγινε ταιριάζει στην Καμπούλ, όχι στην Αθήνα»

Ο Κασσελάκης ζητάει την άμεση αποπομπή Κικίλια – «Αυτό που έγινε ταιριάζει στην Καμπούλ, όχι στην Αθήνα»

Επίσκεψη Κασσελάκη στη δομή νέας Μάκρης και στο Πάτημα Χαλανδρίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η πολιτική ευθύνη προσδιορίζεται από τα αποτελέσματα των πολιτικών πράξεων και των πολιτικών επιλογών», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έκανε επίσκεψη σε πληγείσες περιοχές και δη στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 62χρονη γυναίκα.

«Το να διασχίζει μία φωτιά 40 χιλιόμετρα στην ήδη μισοκαμένη Αττική και να μπαίνει κυριολεκτικά στην Αθήνα, είναι κάτι που ταιριάζει στην Καμπούλ και όχι σε ευρωπαϊκή χώρα. Οχι σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, όχι στην Αθήνα», είπε και πρόσθεσε: «Συνεπώς, πρέπει να υπάρξει άμεση αποπομπή του κ. Κικίλια από τον πρωθυπουργό. Είναι το ελάχιστο το οποίο μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Είναι το αυτονόητο».

«Για όλα τα υπόλοιπα, τη λογοδοσία που πρέπει να υπάρξει απ’ όλη την κυβέρνηση και πρωτίστως από τον πρωθυπουργό, θα αναφερθώ τις επόμενες ημέρες. Δύο ημέρες σταθήκαμε δίπλα στους εθελοντές και στους ήρωες της πρώτης γραμμής. Πάντα θα είμαστε δίπλα τους. Τώρα είναι η ώρα των ευθυνών και στη χώρα μας, στην πρωτεύουσά μας. Αυτό που βλέπετε δεν μπορεί να γίνεται μετά από τόσο ιδρώτα, τόσο πλούτο, τόσο “αίμα”, που έχει χυθεί από τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT