Κυβερνητικές πηγές: Τον Σεπτέμβριο η συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές

Κυβερνητικές πηγές: Τον Σεπτέμβριο η συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές

Οπως αναφέρουν, η συζήτηση θα γίνει επί τη βάσει στοιχείων και πραγματικών δεδομένων και όχι με πολιτικά τσιτάτα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τις πυρκαγιές, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Οπως αναφέρουν, η διαδικασία στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί αφού θα έχει περάσει η ένταση και η πίεση από τις πυρκαγιές του Αυγούστου και η αντιπυρική περίοδος θα βαίνει προς το τέλος της, ώστε να γίνει ο σχετικός απολογισμός.

Τα ίδια πρόσωπα σημειώνουν με νόημα ότι η συζήτηση θα γίνει επί τη βάσει στοιχείων και πραγματικών δεδομένων και όχι με πολιτικά τσιτάτα.

Υπενθυμίζεται πως αίτημα για άμεση διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ζήτησε με επιστολή του προς τον Κωνσταντίνο Τασούλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην επιστολή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει μεταξύ άλλων πως «για μία ακόμη χρονιά, η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με καταστροφικές πυρκαγιές ακόμα και λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, με τραγικό απολογισμό. Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της, δεκάδες χιλιάδες στρέμματα καμένης γης, τεράστια οικολογική καταστροφή, απώλεια περιουσιών για εκατοντάδες συμπολίτες μας».

«Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από τις ανεπάρκειες των υπουργών του. Τις ευθύνες για το επιτελικό μπάχαλο των κυβερνήσεων του, τις φέρει αποκλειστικά και ακέραια ο ίδιος. Ηρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και τον ελληνικό λαό», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT