Αλλαγή προορισμού

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μικρή παράδοση των προηγούμενων χρόνων, που επέλεγε να βρεθεί στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο, άλλαξε φέτος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέλεξε τα Χανιά, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Στέρνες μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Το μήνυμα

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ετέλεσε χθες τη θεία λειτουργία στο ιερό ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι Αττικής και στο μήνυμά του κάλεσε τους πιστούς να σέβονται τη φύση, «ως λίαν καλό έργο του Θεού. Να την προστατεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να υπακούουμε στους περιορισμούς που θέτει».

Ψευδείς ειδήσεις

Η είδηση πως νεαρή δικηγόρος συνελήφθη προ διημέρου στο κέντρο της Αθήνας έχοντας στην κατοχή της ναρκωτικά, υπό κανονικές συνθήκες, θα απασχολούσε το αστυνομικό δελτίο. Η διάψευση στην οποία προχώρησαν χθες πηγές της Ν.Δ. για δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η νεαρή δικηγόρος είναι μέλος του κόμματος, έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα. Τι είχε προηγηθεί; Διαδικτυακές αναρτήσεις από τρολ, που έκαναν λόγο για γνωστή δικηγόρο και μέλος του κυβερνώντος κόμματος. «Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Ν.Δ. και ουδέποτε υπήρξε μέλος της», ανέφεραν πηγές της Πειραιώς, επισημαίνοντας ότι επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχουν να βλάψουν τη Ν.Δ.

Αντιπαράθεση

Σαν να μην του έφτανε η ταλαιπωρία που υπέστη εξαιτίας της πυρκαγιάς ένα από τα σκυλιά που βρήκαν καταφύγιο στο κέντρο που στήθηκε στο Γαλάτσι για την περίθαλψή τους, βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Νίκο Ρωμανό και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Ολα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο κ. Κασσελάκης υιοθέτησε ένα πυρόπληκτο σκυλάκι από τη δομή φιλοξενίας του Γαλατσίου.

Η διάψευση

Από τη δομή έσπευσαν να διευκρινίσουν πως η πληροφορία δεν ισχύει, καθώς υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί. Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι, με την προοπτική να το υιοθετήσει.

Το σόου

Ο κ. Ρωμανός κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για επικοινωνιακό σόου. Χθες, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. δημοσιοποίησε βίντεο εθελοντή της δομής, ο οποίος περιγράφει τι ακριβώς έγινε και καταλήγει ότι, τελικά, το μόνο που συνέβη ήταν μια βόλτα με τον σκύλο για να ληφθούν οι σχετικές φωτογραφίες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT