Αλκιβιάδης Στεφανής: Nα συμβάλω στην επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Αγίου Oρους 

Αλκιβιάδης Στεφανής: Nα συμβάλω στην επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Αγίου Oρους 

Η δήλωση του Αλκιβιάδη Στεφανή κατά την επίσημη υποδοχή και εγκαθίδρυσή του στις Καρυές

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να συμβάλει «στη συνέχιση και επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου, με την επίδραση και αποδοχή που δικαίως του ανήκει», εκφράζει στη δήλωσή του ο νέος διοικητής του Αγίου Ορους, Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την επίσημη υποδοχή και εγκαθίδρυση του στις Καρυές.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλκιβιάδη Στεφανή αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω την αποστολή μου ως Διοικητής του Αγίου Ορους, φάρου της Ορθοδοξίας, της παράδοσης και του πολιτισμού.

Ευχαριστώ την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους για τη θερμή υποδοχή. Μοναδικός σκοπός μου είναι να υπηρετήσω την Αθωνική Πολιτεία και να συμβάλω στη συνέχιση και επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου, με την επίδραση και αποδοχή που δικαίως του ανήκει.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με την Ιερά Κοινότητα και τον πνευματικό ηγέτη, τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, με σεβασμό στο απ’ αιώνων καθεστώς και στην αποστολή του Αγίου Ορους».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT