ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία Νοτοπούλου για επιθέσεις από τρολ – «Καταδικάζω οποιοδήποτε μπούλινγκ», λέει ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία Νοτοπούλου για επιθέσεις από τρολ – «Καταδικάζω οποιοδήποτε μπούλινγκ», λέει ο Κασσελάκης

«Είναι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη», υποστήριξε η κ. Νοτοπούλου - «Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους», το μήνυμα Κασσελάκη

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα το σκηνικό εσωκομματικής έντασης στον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την ταραχώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την προηγούμενη εβδομάδα, με την Κατερίνα Νοτοπούλου να καταγγέλλει σήμερα διαδικτυακές επιθέσεις και με τον Στέφανο Κασσελάκη να παρεμβαίνει κατόπιν καλώντας όλες τις πλευρές να ρίξουν τους τόνους, καταδικάζοντας παράλληλα πρακτικές που στοχοποιούν «συμπολίτες μας για αναπηρία».

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του, δήλωσε πως παροτρύνει «όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους», όπως είπε, στέλνοντας επί της ουσίας εκ νέου μήνυμα προς τους «διαφωνούντες».

Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε τη θέση του ότι «πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΣΥΡΙΖΑ», έκανε λόγο για ένα δημόσιο διάλογο που «έχει γίνει νοσηρός», ενώ καταδίκασε πρακτικές κατά τις οποίες «στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους», όπως έγραψε.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου –η οποία ανήκει στο λεγόμενο μπλοκ των «87» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης– είχε καταγγείλει λεκτικές επιθέσεις σε βάρος της από λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου», έγραψε η κ. Νοτοπούλου. 

Και συμπλήρωσε: «Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με τη βαρηκοΐα μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν “δικαιωματιστών” που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία.

Δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε!».

Επιπλέον, η κ. Νοτοπούλου υποστήριξε, μιλώντας στο Action24, για τους διαδικτυακούς λογαριασμούς που έχουν εξαπολύσει επιθέσεις σε βάρος της: «Είναι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, φυσικά. Και θεωρώ ότι κάθε πρόεδρος πρέπει να εμπνέει, να συσπειρώνει, να προστατεύει, να ενώνει απέναντι σε κάθε στοχοποίηση στελεχών, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι χυδαία και σεξιστική».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT