Κασιμάτη: «Ο Πολάκης πρέπει να γυρίσει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ»

Κασιμάτη: «Ο Πολάκης πρέπει να γυρίσει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η Πόπη Τσαπανίδου δεν έπρεπε να αποδεχτεί την έδρα», υποστήριξε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προσωπική της άποψη ότι ο Παύλος Πολάκης πρέπει να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος που πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη, Νίνα Κασιμάτη, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο OPEN. 

Υιοθέτησε, μάλιστα, τη θέση του κ. Πολάκη ότι για το περιστατικό που οδήγησε στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος ευθύνεται η σύμβουλος του Αδωνι Γεωργιάδη. «Οποιος είναι μέσα στη Βουλή και δεν είναι βουλευτής έχει το καθήκον να κάνει τη δουλειά του και όχι να χλευάζει τους εκλεγμένους εκπροσώπους του έθνους», είπε η κ. Κασιμάτη χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, στάθηκε και στη στάση της Αθηνάς Λινού –η οποία χθες διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ– λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την ημέρα εκείνη με το ετεροχρονισμένο κλάμα, θεωρώ ότι κακώς δεν συγκράτησε την αντίδρασή της, προκαλώντας μία αχρείαστη εσωκομματική αναταραχή».

Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της παρουσίας κλήθηκε να πάρει θέση και για την έδρα του ψηφοδελτίου Επικρατείας, την οποία καταλαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου μετά την παραίτηση του Οθωνα Ηλιόπουλου. «Τιμώ το ήθος και την πορεία της κ. Τσαπανίδου. Την έδρα δεν την έχει κερδίσει, είναι του κόμματος, θεωρώ πως δεν πρέπει να την αποδεχθεί», υποστήριξε η κ. Κασιμάτη, εξηγώντας πως «ήταν και είναι προς το συμφέρον του κόμματος η κενή θέση να πληρωθεί από τον πρόεδρο». 

Οσον αφορά τη δήλωση Γεροβασίλη περί προσφυγής στη βάση για εκλογή προέδρου, η κ. Κασιμάτη είπε: «Ακουσα με ενδιαφέρον την τοποθέτηση αυτή, μου θύμισε και την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα πριν από το συνέδριο. Η άποψη δοκιμάστηκε στο συνέδριο και αποδοκιμάστηκε. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος η άποψη. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο κάθε 6 μήνες να ζητούν όσοι διαφωνούν με τον Κασσελάκη την προσφυγή στις κάλπες». 

«Εχουμε μία δουλειά μόνο ως αξιωματική αντιπολίτευση, την αποδόμηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη», τόνισε σε άλλο σημείο της παρέμβασής της. 

+
 
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT