Πολάκης: Η επιστροφή μου δεν αλλάζει όσα έχω πει – Θα τα πούμε στην Κ.Ε.

Πολάκης: Η επιστροφή μου δεν αλλάζει όσα έχω πει – Θα τα πούμε στην Κ.Ε.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας στο περιστύλιο της Βουλής την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον επαναφέρει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες εβδομάδες μετά τη διαγραφή του.

«Οπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Οπως είχα δηλώσει πως ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος. Επειδή ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν όλο εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο της διαγραφής μου, χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας πως θα είναι μια ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου», τόνισε ο ίδιος. 

Ο κ. Πολάκης διεμήνυσε πως «η τυπική επιστροφή μου στην Κ.Ο. δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή, δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση με ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο που θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη». 

Στις πιέσεις των δημοσιογράφων για τα περί «αλλαγής ηγεσίας» που υποστηρίζει ο ίδιος στο κόμμα, ο κ. Πολάκης απάντησε: «Νομίζω πως είστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνετε πως είναι ξεκάθαρα όσα λέω. Οταν είπα πως δεν αλλάζει σε τίποτα η πολιτική εκτίμησή μου και πως στην Κεντρική Επιτροπή θα τα πούμε αξιακά και προγραμματικά, θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα».  

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται για μία προσπάθεια να αλλάξει γνώμη για ό,τι έχει πει, ο ίδιος απάντησε: «Θεωρώ πως δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μια ενημέρωση από τον Νίκο τον Παππά ένα λεπτό πριν». 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT