Διαμαντοπούλου: Είναι αυτονόητο πως πρέπει να γίνει ντιμπέιτ στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Διαμαντοπούλου: Είναι αυτονόητο πως πρέπει να γίνει ντιμπέιτ στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Αποκάλυψε πως απέστειλε ξανά επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης) για το ζήτημα, ζητώντας να διασαφηνιστεί γιατί δεν έχει ακόμα προταθεί στους υποψηφίους ακριβής ημερομηνία

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Απαραίτητη προϋπόθεση για μια σοβαρή εκλογική διαδικασία η διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων» τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξή της στον τ/σ Mega.

Αποκάλυψε πως απέστειλε ξανά επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης) για το ζήτημα, ζητώντας να διασαφηνιστεί γιατί δεν έχει ακόμα προταθεί στους υποψηφίους ακριβής ημερομηνία για το ντιμπέιτ.

Επιπλέον η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρότεινε εκτός των τηλεοπτικών debate να δημιουργηθεί και ένα κανάλι στο επίσημο Youtube του ΠΑΣΟΚ, το οποίο να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα θεματικά debate μεταξύ των υποψηφίων, όπως π.χ. για την οικονομία, την ενέργεια, το δημογραφικό ζήτημα.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT