Π. Πολάκης: Θέλουμε αλλαγή και «μεγάλη στροφή»

Π. Πολάκης: Θέλουμε αλλαγή και «μεγάλη στροφή»

Παραμονή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης προέβη σε μία έμμετρη ανάρτηση με πολιτικές αιχμές, όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για ανάγκη αλλαγής και «μεγάλη στροφή»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμονή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης προέβη σε μία έμμετρη ανάρτηση με πολιτικές αιχμές, όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για ανάγκη αλλαγής και «μεγάλη στροφή».

«Για να γιατρέψεις μια πληγή ,πρώτα τη καθαρίζεις κι αν δε γατέχεις να χαλάς, μην ξεκινάς να χτίζεις.

Εμείς θα το γλεντήσομε κι όπου το βγάλει η βράση, πρέπει να φτιάξει η δουλειά, αλλιώς θα σιοχαλάσει.

Ο κόσμος θέλει πόλεμο, τη δεξιά να ρίξει, δε θέλει ούτε τσακωμό ούτε μασκαραλίκι!!!

Γι αυτό και θέλουμε αλλαγή και μια στροφή μεγάλη, για να μπορέσει ο Συριζα ρόλο να παίξει πάλι».

Η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης απέρριψε την πρόταση του κ. Πολάκη να προσφύγει στη βάση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens και θα ξεκινήσει με την εισήγηση του προέδρου του κόμματος.

Η συνεδρίαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφότου ο Παύλος Πολάκης και οι «87» έχουν θέσει ζήτημα ηγεσίας του κόμματος.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθούν μία ή και δύο προτάσεις μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες, έστω και με διαφορετικό σκεπτικό, θα καταλήγουν στην αμφισβήτησή του και στο αίτημα για αλλαγή ηγεσίας.

Αν κατατεθεί πρόταση μορφής, θα πρέπει να διεξαχθεί ψηφοφορία και ανοίγει ο δρόμος για διαρκές συνέδριο που θα κρίνει τη διαδικασία και τις υποψηφιότητες για τη νέα ηγεσία του κόμματος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT