Γεροβασίλη: Λυτρωτική απόφαση οι εκλογές για πρόεδρο

Γεροβασίλη: Λυτρωτική απόφαση οι εκλογές για πρόεδρο

Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Λάθη πολιτικής και πολιτικών σχεδιασμών συγχωρούνται, αλλά το να πορεύεσαι χωρίς ήθος και αξίες δεν συγχωρείται» τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη στην ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Μόνη λυτρωτική λύση είναι να πάμε σε νέες εκλογές προέδρου» υπογράμμισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκ των επικεφαλής της ομάδας των «87» στελεχών, που κατέθεσαν πρόταση μομφής. Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας, η Ολγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε «αμετροέπεια» το να λέει, όπως ανέφερε, ο πρόεδρος «ότι έλιωσε σόλες στη χώρα έναν χρόνο, όταν εμείς έχουμε λιώσει χρόνια πολλά σόλες για αυτό το κόμμα και από ένα μικρό κόμμα έγινε κυβέρνηση».

«Το συνέδριο αποφάσισε να μην γίνουν εκλογές. Πολλά από εκείνα που είχα επισημάνει τότε ισχύουν δυστυχώς και σήμερα. Σεβάστηκα την απόφαση του συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών ενωμένοι», πρόσθεσε. 

Και κατέληξε λέγοντας: «Στον νομό μου στην Αρτα είχαμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα αντίθετα με πολλούς άλλους νομούς και ακούσαμε σήμερα ότι δεν κάναμε τίποτα στις εκλογές. 
Μόνη λυτρωτική λύση να πάμε σε νέες εκλογές προέδρου».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT