Αννα Διαμαντοπούλου: Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ «πρέπει να αναδείξουν τον επόμενο πρωθυπουργό»

Αννα Διαμαντοπούλου: Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ «πρέπει να αναδείξουν τον επόμενο πρωθυπουργό»

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «θα πρέπει την επόμενη μέρα των εκλογών να υπάρχει προσωπικότητα που μπορεί να αναμετρηθεί, να συγκριθεί και να νικήσει το αντίπαλο κόμμα» 

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ είναι σημαντικές σύμφωνα με την Αννα Διαμαντοπούλου, διότι εκτός από τον επόμενο αρχηγό του κόμματος «θα πρέπει να αναδείξουν και τον επόμενο πρωθυπουργό».

Σε συνέντευξή της στο talk radio 98.9, η Αννα Διαμαντοπούλου, μία εκ των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενη στην εκλογική διαδικασία στις 6 και 13 Οκτωβρίου, είπε ότι «θα πρέπει την επόμενη μέρα των εκλογών να υπάρχει προσωπικότητα που μπορεί να αναμετρηθεί, να συγκριθεί και να νικήσει το αντίπαλο κόμμα». 

Οι ανθυποψήφιοι της Αννας Διαμαντοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Οσον αφορά τις θέσεις της και το γεγονός ότι παραμένει αμετακίνητη σε αυτές, είπε: «Στη διαδρομή μου έχω σπάσει πολλές φορές αυγά και η δική μου πολιτική ωριμότητα αυτήν τη στιγμή μου επιβάλλει να μην κάνω κανένα συμβιβασμό σε μία Ελλάδα που θα έχει νέα χαρακτηριστικά».

Εμφανίστηκε ανοιχτή σε πολιτικές συνεργασίες, σημειώνοντας ότι δεν πιστεύει «σε μία αντιπολίτευση μηδενιστική. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να συναινέσουμε. Μόνο έτσι μπορεί να πάει η χώρα μπροστά. Με συναίνεση. Αλλά με βάση την πολιτική μας αντίληψη».

Σχολιάζοντας την εν γένει αντιπολιτευτική στρατηγική που ασκείται προς την κυβέρνηση, εκτίμησε ότι «περιορίστηκε σε μια γενική συνθηματολογία κατά του κ. Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με την Αννα Διαμαντοπούλου, «δεν είναι δύσκολη η αντιπολίτευση, δύσκολο είναι να πείσουμε ότι μπορούμε να πάμε στην άλλη Ελλάδα».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT