ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου νέος εκπρόσωπος Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου νέος εκπρόσωπος Τύπου

Στη θέση της Βούλας Κεχαγιά που παραιτήθηκε. Από το 2019 είναι σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα διεθνών και ευρωπαϊκών σχέσεων.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης. Στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε ο οδικός χάρτης για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο διάδοχος της Βούλας Κεχαγιά που παραιτήθηκε.

Εως σήμερα, ο Παυσανίας Παπαγεωργίου ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εχει διατελέσει μεταξύ άλλων γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019) και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών και γνωμοδοτικών επιτροπών, διεθνή συντονιστικά όργανα και εποπτικά συμβούλια.

Από το 2019 είναι σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα διεθνών και ευρωπαϊκών σχέσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT