ΠΑΣΟΚ: Διαφωνία για το ντιμπέιτ

Η αρμόδια Επιτροπή για τις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας διέψευσε με ανακοίνωσή της δημοσιεύματα που παρουσιάζουν φερόμενους εκπροσώπους υποψηφίων Προέδρων να έχουν έντονο διαξιφισμό

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαφωνία για τον τρόπο απ’ ευθείας διαλόγου ανάμεσα στους υποψήφιους, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής για τις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι εκπρόσωποι των υποψηφίων συμφώνησαν στο τρόπο του διαλόγου, ενώ διαφορετική πρόταση διατύπωσε η εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη. Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Αννας Διαμαντοπούλου.

Σημειώνεται πως νέα συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Διαψεύδει τον διαξιφισμό

Παράλληλα, η ΕΔΕΚΑΠ διέψευσε με ανακοίνωσή της δημοσιεύματα που παρουσιάζουν φερόμενους εκπροσώπους υποψηφίων προέδρων να έχουν έντονο διαξιφισμό στη σημερινή συνεδρίαση. Οπως αναφέρει, «σύσσωμη η Επιτροπή με τη διευρυμένη της σύνθεση με όλους τους εκπροσώπους των υποψηφίων Προέδρων, τα διαψεύδει κατηγορηματικά. Η ΕΔΕΚΑΠ δηλώνει ότι συνεχίζει το έργο της σε πνεύμα συνεργασίας και καταγγέλλει κάθε προσπάθεια υπονόμευσής της».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT