ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει κατά Κασσελάκη η Νοτοπούλου – «Υπάρχουν αποδείξεις για το μπούλινγκ»

ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει κατά Κασσελάκη η Νοτοπούλου – «Υπάρχουν αποδείξεις για το μπούλινγκ»

Η βουλευτής υποστήριξε ότι την πίεζε να τον εκθειάσει σε συνέντευξή της. Τον κατηγόρησε ότι επί της θητείας του «γελοιοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ» και πως έφερε «τοξικότητα και διχασμό»

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία επιμένει στις καταγγελίες της για πολιτικό εκφοβισμό, σημειώνοντας ότι στη διάρκεια συνέντευξης την πίεζε να λέει πράγματα «που τον εκθειάζουν».

Κατηγόρησε επίσης τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος πως «προσπάθησε να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, στο κεντρικό δελτίο, επανέλαβε ότι υπάρχουν ντοκουμέντα για το πολιτικό μπούλινγκ που έχει δεχθεί.

«Εγώ κατήγγειλα αυταρχικές συμπεριφορές πολιτικού εκφοβισμού από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προς εμένα και άλλα στελέχη. Υπάρχουν και ντοκουμέντα», είπε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Κασσελάκης αν θέλει μπορεί να το διαψεύσει, αλλά γνωρίζει ότι είναι απολύτως αληθή τα όσα του έχω καταλογίσει. Δεν συνομιλώ ούτε με πηγές ούτε με τρολ ούτε με όψιμους υποστηρικτές. Ο κ. Κασσελάκης να σταματήσει να κρύβεται».

Καθώς ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. φέρεται μέσω διαρροών να την καλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να καταγγείλει τον πολιτικό εκφοβισμό, η Κατερίνα Νοτοπούλου τον κατηγόρησε ότι κρύβεται.

«Να σταματήσουν οι θρασείες επιθέσεις από τον στρατό των τρολ. Καλώ τον κ. Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται. Το έκανα και στην Κεντρική Επιτροπή, διότι το θράσος σε συνδυασμό με τη δειλία μας κάνει ένα θρασύδειλο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου, επέμενε να λέω πράγματα που τον εκθειάζουν. Εγώ του απάντησα ότι πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει μπούλινγκ, επειδή λέω τα αυτονόητα και πως δεν τον φοβάμαι».

Οι εσωκομματικές εκλογές και τα κριτήρια για τους υποψηφίους

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου και των κριτηρίων που θα τεθούν για εγκριθούν οι υποψηφιότητες, αλλά και αν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα μπουν κριτήρια που θα αφορούν όλους τους υποψήφιους», είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου, που εξέφρασε την αισιοδοξία της «γιατί στη ΔΕΘ είχαμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία όπου σηματοδοτεί νέο ξεκίνημα». 

«Η Πολιτική Γραμματεία ετοιμάζει τον οδικό χάρτη προς την Κεντρική Επιτροπή. Θα ξανασυναντηθεί και θα συνεδριάσει και θα δούμε πώς θα καταλήξει», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη ειδικά στις υποψηφιότητες, είπε ότι «θα πρέπει να μπουν κριτήρια και προϋποθέσεις. Το σημαντικότερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει την καθαρή και κρυστάλλινη εικόνα. Θα πρέπει να μπουν το ποινικό μητρώο, το “πόθεν έσχες” και ταυτόχρονα να μην πάμε πάλι σε πασαρέλα. Αν ο κ. Κασσελάκης πληροί τις προϋποθέσεις, τότε μπορεί να είναι και εκείνος υποψήφιος».

«Εφερε τοξικότητα και διχασμό»

Σχολιάζοντας τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., η Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε με πολύ σκληρά λόγια:

«Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη», είπε. «Εχασε την ευκαιρία που του δόθηκε και μας οδήγησε στα βράχια. Εφερε τοξικότητα, εσωστρέφεια και διχασμό. Γελοιοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT