Γεροβασίλη: Κατασκευασμένες και ψευδείς οι διαρροές από την Πολιτική Γραμματεία

Γεροβασίλη: Κατασκευασμένες και ψευδείς οι διαρροές από την Πολιτική Γραμματεία

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι το μόνο που έθεσε είναι «εάν θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων για την ηγεσία ή θα το κλείσουμε για να μη σέρνεται»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κατασκευασμένες και ψευδείς» χαρακτήρισε τις διαρροές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σε εξέλιξη, η Ολγα Γεροβασίλη.

Πρόσθεσε πως «ό,τι έχει διαρρεύσει είναι κατασκευασμένο και ψευδές και αποτελεί συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας».

Διευκρίνισε ότι στη σημερινή Πολιτική Γραμματεία δεν μίλησε για «πόθεν έσχες», όπως διέρρευσε προς κάποιες ιστοσελίδες και συμπλήρωσε ότι το μόνο που έθεσε είναι «εάν θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων για την ηγεσία ή θα το κλείσουμε για να μη σέρνεται».

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία διεξάγεται από τις 5 μ.μ., έχει ως στόχο να οριστικοποιήσει την πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή για τον οδικό χάρτη προς την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, το συνέδριο, αλλά και τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι για την προεδρία.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT