Έλενα Ακρίτα: Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή της

Έλενα Ακρίτα: Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή της

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά η παραίτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελενας Ακρίτα.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Ακρίτα σημειώνει:

«Παρά το γεγονός ότι ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Εστειλα σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Κ.Ο. θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος. Ο Νίκος Παππάς δεν αποδέχθηκε την παραίτησή μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή. Ετσι προχωρώ στη ζωή. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου».


Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης η κ. Ακρίτα ανήρτησε φωτογραφία από το σπίτι της όπου φαινόταν η πισίνα της, και στη συνέχεια σχολίασε γράφοντας:

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μη φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Έλενα Ακρίτα: Ο Νίκος Παππάς δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή της-1

Το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με κατηγορίες περί ελιτισμού, με αποτέλεσμα η κ. Ακρίτα να επανέλθει με νέα ανάρτηση με την οποία ζητούσε συγγνώμη.

«Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση “μη φοβάσαι τον χορτασμένο, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι” αποδίδεται εσφαλμένα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσά τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει. Ειλικρινά λυπάμαι», τόνισε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT