Γεροβασίλη: «Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Γεροβασίλη: «Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον Στέφανο Κασσελάκη», σημείωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε η Ολγα Γεροβασίλη, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα, το πρωί στον ΑΝΤ1, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη».

«Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά η δική μου αντίληψη είναι ότι θα έπρεπε να είναι ένας. Δεν μπορώ να απαντήσω για τον κ. Φάμελλο, και εγώ περιμένω τον ίδιο να απαντήσει. Εχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση. Σήμερα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά, και πρέπει να δούμε τα μείζονα», τόνισε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τις υποψηφιότητες. «Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μόνο ένα έχει κλείσει, ότι σήμερα η πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι απευθείας εκλεγμένη από τη βάση, και δεν έχει λήξει η θητεία της όπως λέγεται, είναι το όργανο το οποίο αμφισβήτησε και έβαλε ένα “στοπ” στην προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη».

Σημειώνεται πως η ίδια δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το τι θα πράξει στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί, σχολιάζοντας πως «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT