Διαγράφεται και από μέλος της Ν.Δ. ο Μάριος Σαλμάς

Διαγράφεται και από μέλος της Ν.Δ. ο Μάριος Σαλμάς

Η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Μαρία Συρεγγέλα, ανακοίνωσε τη διαγραφή του

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, ανακοίνωσε τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά και από μέλος του κόμματος.

Η απόφαση ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και τη δήλωσή του ότι θα κρατήσει την έδρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παραπέμψει τον Μάριο Σαλμά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας με το αίτημα της διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα για αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ήταν ομόφωνη η απόφαση διαγραφής Σαλμά από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αμέσως μετά, ο Μάριος Σαλμάς είχε δηλώσει:

«Αν διαγράφομαι γιατί μίλησα για τις περιουσίες, τα κόκκινα δάνεια, αν διαγράφομαι γιατί αντιτάχθηκα στη woke ατζέντα, αν με διαγράφει γιατί του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, αν με διαγράφει γιατί του είπα ότι πρέπει να στηρίξουμε τους πολλούς, είναι τιμή μου. Αν με διαγράφει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, τότε είναι απαράδεκτο.

»Αν με διαγράφει γιατί ανέδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού, με σκανδαλώδη ανάθεση, τότε να θυμίσω ότι ο έλεγχος των υπουργών είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του βουλευτή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT