Γερουλάνος σε Διαμαντοπούλου: Οσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες

Γερουλάνος σε Διαμαντοπούλου: Οσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες

«Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λίγη ώρα μετά το «άνοιγμα» από την Αννα Διαμαντοπούλου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αγαπητή Αννα, όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες». Αμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Γερουλάνου στην αναφορά της Αννας Διαμαντοπούλου για δυνατότητα συνεργασίας σε περίπτωση που η ίδια επικρατήσει στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

«Αν εγώ κερδίσω, γιατί να μην είμαι εγώ πρόεδρος και ο κ. Γερουλάνος να μην είναι επικεφαλής της Κ.Ο.; Υπάρχει μια δυνατότητα συνεργασίας, θα τα κάνουμε όλα», τόνισε η υποψήφια πρόεδρος σε τηλεοπτική συνέντευξη το απόγευμα της Δευτέρας.

«Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι», ήταν η άμεση απάντηση από την πλευρά του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος υπογράμμισε πως «κόστισε» στο κόμμα η «εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής».

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

«Αγαπητή Αννα, όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT