ΣΥΡΙΖΑ: Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος ο Πολάκης – Κατέθεσε «πόθεν έσχες» και υπογραφές

ΣΥΡΙΖΑ: Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος ο Πολάκης – Κατέθεσε «πόθεν έσχες» και υπογραφές

«Θέλω να καλέσω τους συνυποψηφίους μου να κάνουν το ίδιο, ώστε να προχωρήσουμε σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων», δήλωσε

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην Κουμουνδούρου, προσήλθε ο Παύλος Πολάκης για να καταθέσει και επίσημα στα αρμόδια όργανα του κόμματος την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων έθεσε στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως τη δήλωση «πόθεν έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από πάνω από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Ανέφερε ειδικότερα ότι κατέθεσε 32 υπογραφές (31 μελών της Κ.Ε. συν μία υπογραφή του ευρωβουλευτή Ν. Παππά) και το «πόθεν έσχες» του, «το τελευταίο που έχει κατατεθεί και στη Βουλή του 2023 για χρήση του ’22, όπως όρισε η απόφαση της Κ.Ε.».

«Θέλω να καλέσω τους συνυποψηφίους μου να κάνουν το ίδιο, ώστε να προχωρήσουμε σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων, καθώς η χώρα χρειάζεται μία αξιωματική αντιπολίτευση που να προβάλει ένα εφαρμόσιμο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης», τόνισε ο κ. Πολάκης.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT