Γερουλάνος κατά Δούκα – Ανδρουλάκη: Οι τεχνητές εντάσεις ουδόλως βοηθούν

Γερουλάνος κατά Δούκα – Ανδρουλάκη: Οι τεχνητές εντάσεις ουδόλως βοηθούν

«Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Οχι στα λόγια», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το ντιμπέιτ επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο. Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν», σχολίασε ο Παύλος Γερουλάνος για τις καταγγελίες του Χάρη Δούκα ότι δέχεται πόλεμο λάσπης από συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και τη διάψευση αυτών των ισχυρισμών εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι «απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Οχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην παράταξη, το οφείλουμε στην πατρίδα».

Οι καταγγελίες Δούκα

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς», ανέφερε νωρίτερα σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, καλώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση, αλλιώς, όπως σημειώνει, «θα είναι συνυπεύθυνος». 

Μάλιστα, ο κ. Δούκας έκανε λόγο για «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» και σημειώνει πως «το ποτήρι ξεχείλισε».

Η απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη

Απαντώντας στις δηλώσεις Δούκα, το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τόνισε:

«Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου.

Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. 

Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT