Διαμαντοπούλου για την κόντρα Ανδρουλάκη-Δούκα: «Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Διαμαντοπούλου για την κόντρα Ανδρουλάκη-Δούκα: «Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Σχόλιο για την αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, μετά τις καταγγελίες του δεύτερου για απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα» εις βάρος του από συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση στη διαμάχη ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα, που έχει προκληθεί από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, έκανε η Αννα Διαμαντοπούλου.

Με ανάρτησή της στο «Χ» η επίσης υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε: «Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ!».

Ο Χάρης Δούκας έχει καταγγείλει επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρα» εις βάρος του από διαδικτυακούς λογαριασμούς και στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, με το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει ότι «κανένας στενός συνεργάτης του δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου» και να μιλά για «τεχνητή πόλωση».

Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο Παύλος Γερουλάνος, που σημείωσε ότι «απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Οχι στα λόγια».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT