Νίκος Παππάς: Υπέγραψα για Πολάκη, θα το κάνω και για Κασσελάκη

Νίκος Παππάς: Υπέγραψα για Πολάκη, θα το κάνω και για Κασσελάκη

«Εχω το δικαίωμα να υπογράψω για περισσότερες από μία υποψηφιότητες στις προεδρικές εκλογές του κόμματος», αναφέρει σε ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται με ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Παππάς, σημειώνοντας πως στηρίζει τις υποψηφιότητες του Παύλου Πολάκη, αλλά και του Στέφανου Κασσελάκη, εφόσον τεθεί.

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να αναφέρω ότι η όλη διαδικασία των τελευταίων ημερών με βρίσκει σε πολλά σημεία αντίθετο», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς. Διευκρινίζει δε πως έχει το δικαίωμα να υπογράψει για περισσότερες από μία υποψηφιότητες.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο άνθρωπος που πίστεψε και πιστεύει σε μένα, όπως το ίδιο κάνω κι εγώ γι’ αυτόν. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα, γι’ αυτό και θα υπογράψω ώστε να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του κόμματος», επισημαίνει.

«Οσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που με στήριξε έμπρακτα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου πορείας και όχι μόνο. Γι’ αυτό λοιπόν, θα υπογράψω και τη δική του υποψηφιότητα, ώστε να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές», προσθέτει ο ευρωβουλευτής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να αναφέρω ότι η όλη διαδικασία των τελευταίων ημερών με βρίσκει σε πολλά σημεία αντίθετο. Παρ’ όλα αυτά, επειδή σέβομαι τη διαδικασία, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: Εχω το δικαίωμα να υπογράψω για περισσότερες από μία υποψηφιότητες στις προεδρικές εκλογές του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο άνθρωπος που πίστεψε και πιστεύει σε μένα, όπως το ίδιο κάνω κι εγώ γι’ αυτόν. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα, γι’ αυτό και θα υπογράψω ώστε να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του κόμματος. Οσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους του κόμματος που με στήριξε έμπρακτα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου πορείας και όχι μόνο. Γι’ αυτό λοιπόν, θα υπογράψω και τη δική του υποψηφιότητα, ώστε να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές. Κάποια πράγματα στη ζωή δεν επιλέγονται μόνο με πολιτικά κριτήρια, αλλά και με ηθικά και ανθρώπινα».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT