Παππάς: Δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε θα εκδηλωθώ δημόσια υπέρ κάποιου υποψηφίου

Παππάς: Δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε θα εκδηλωθώ δημόσια υπέρ κάποιου υποψηφίου

«Θα υπηρετήσω με απόλυτη προσήλωση τον θεσμικό ρόλο με τον οποίο με τίμησαν οι σύντροφοι και συντρόφισσες συνάδελφοι, βουλευτές και βουλεύτριες», τόνισε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα είμαι υποψήφιος, και νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη και όσοι δεν εκτεθούμε να κάνουμε από κοινού μία προσπάθεια να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ο οποίος θα πάρει μέρος στις διαδικασίες ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ ισχυρό, πυκνό και συμπαγές έδαφος προγραμματικών και ιδεολογικό που έχει κρατήσει αυτό το κόμμα σε θέση πρωταγωνιστή για πάρα πολλά χρόνια», τόνισε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πρόσθεσε πως «αυτό δυστυχώς από κάποιες πλευρές έχει αμφισβητηθεί», καθώς και ότι θεωρεί πως «υπάρχει η δυνατότητα να επανέλθει στη συζήτηση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ν. Παππάς τόνισε ότι δεν θα εκδηλωθεί δημόσια υπέρ κάποιου υποψηφίου. «Τώρα θα υπηρετήσω με απόλυτη προσήλωση τον θεσμικό ρόλο με τον οποίο με τίμησαν οι σύντροφοι και συντρόφισσες συνάδελφοι, βουλευτές και βουλεύτριες, και νομίζω ότι αντιλαμβάνεστε απολύτως τι εννοώ […] αν είχα την επιλογή ή έκανα την επιλογή να εκδηλωθώ υπέρ του ενός και του άλλου, θα έπρεπε αυτόματα να γίνει και μια αλλαγή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα», εξήγησε.
Για το αν μετάνιωσε που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε ότι «πέρυσι έγινε μία πολιτική συμφωνία καθαρή, δηλωμένη, είναι αναρτημένη κιόλας στο σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ. Τοποθετήθηκα δημόσια στην Κεντρική μας Επιτροπή, ψήφισα κατά της πρότασης μομφής, ψήφισα υπέρ της ανοικτής ψηφοφορίας, αλλά είναι σαφές ότι δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία το 53% λέει ότι ήταν λάθος η απόφαση αποπομπής του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε ότι «αυτό σημαίνει ότι είναι μια βάση διχοτομημένη. Είναι δομικό πρόβλημα το οποίο μόνο με δημοκρατικό τρόπο μπορεί να επιλυθεί».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT