Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη

Προβάδισμα 13,1 μονάδων της Ν.Δ. έναντι του ΠΑΣΟΚ καταγράφει η δημοσκόπηση της Opinion Poll με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα 13,1 μονάδων της Ν.Δ. έναντι του ΠΑΣΟΚ καταγράφει η δημοσκόπηση της Opinion Poll με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση. 

Οσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου του ΠΑΣΟΚ, η δημοσκόπηση καταγράφει ντέρμπι μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πρώτος με 26,5% ενώ δεύτερος έρχεται ο Χάρης Δούκας με 25,8%. Στην τρίτη θέση είναι η Αννα Διαμαντοπούλου με ποσοστό 18,1%. Στην πρόθεση ψήφου των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν και πάλι πρώτος έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης και δεύτερος ο Χάρης Δούκας. Στην τρίτη θέση, ωστόσο, βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος με 15,2%.

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-1
Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-2

Στην πρόθεση ψήφου μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα, ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 43,7% ενώ ο δεύτερος 43,1%. Στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται και πάλι πρώτος με 46,3% και ο Χάρης Δούκας ακολουθεί με 43%. 

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-3
Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-4

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη θέση όσον αφορά την πρόθεση ψήφου εν συνόλω βρίσκεται ο Σωκράτης Φάμελλος με 26,3%. Ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 21,1% ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Παύλος Πολάκης με ποσοστό 14%.

Ωστόσο, το σκηνικό ανατρέπεται στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή τη μέτρηση ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρώτος με 43,5% και ακολουθεί ο Σωκράτης Φάμελλος στο 25,8%.

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-5
Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-6

Στο γενικότερο πολιτικό τοπίο και συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με 27,1%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14%, το ΚΚΕ με 8,8%, η Ελληνική Λύση με 7,8% και ΣΥΡΙΖΑ με 7,7%. Στο 3,8% είναι η Φωνή Λογικής, στο 3,6% η Πλεύση Ελευθερίας και στο 3,4% το κόμμα Νίκη. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 10%. 

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-7
Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα, μεγάλο προβάδισμα για Κασσελάκη-8

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT