ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε έντονα τις επιθέσεις του Ιράν στο Ισραήλ

ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε έντονα τις επιθέσεις του Ιράν στο Ισραήλ

«Πρόκειται για μια σοβαρή κλιμάκωση που αυξάνει την απειλή για την περιφερειακή ασφάλεια. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και στο δικαίωμά του να ζει με ασφάλεια», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ καταδικάζει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Το ΥΠΕΞ κάνει λόγο για «σοβαρή κλιμάκωση», προσθέτοντας πως η εξέλιξη «αυξάνει την απειλή για την περιφερειακή ασφάλεια».

«Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και στο δικαίωμά του να ζει με ασφάλεια», σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση. «Η Ελλάδα επαναβεβαιώνει την έκκλησή της για άμεση αποκλιμάκωση», καταλήγει το ΥΠΕΞ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει έντονα τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ. Πρόκειται για μια σοβαρή κλιμάκωση και αυξάνει την απειλή για την περιφερειακή ασφάλεια. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και στο δικαίωμά του να ζει με ασφάλεια. Η Ελλάδα επαναβεβαιώνει την έκκλησή της για άμεση αποκλιμάκωση».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT