ΣΥΡΙΖΑ: Μετάθεση του συνεδρίου για τις 8 – 10 Νοεμβρίου

ΣΥΡΙΖΑ: Μετάθεση του συνεδρίου για τις 8 – 10 Νοεμβρίου

Εκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αποφασίστηκε αλλαγή ημερομηνίας του συνεδρίου, για τις 8-10 Νοεμβρίου. Εκλογή συνέδρων στις 2 και 3 Νοεμβρίου. Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αλλαγή των ημερομηνιών για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και την εκλογή των συνέδρων, λόγω τεχνικών ζητημάτων, εισηγήθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που συνεδριάζει.

Η Πολιτική Γραμματεία, εξαιτίας της αδυναμίας να βρεθεί κατάλληλος χώρος στις αρχικές ημερομηνίες που είχαν οριστεί για το συνέδριο (1-3 Νοεμβρίου), αποφάσισε αυτό να διεξαχθεί 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Επίσης, πρότεινε η εκλογή των συνέδρων να γίνει 2 και 3 Νοεμβρίου, αντί για 10 και 20 Οκτωβρίου που είχε αρχικά αποφασιστεί.

Η εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή είναι να μην αλλάξουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος (η απόφαση είναι αυτή να γίνει στις 24 Νοεμβρίου και αν χρειαστεί δεύτερος γύρος, να πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου).

Επίσης, εισηγείται το συνέδριο να διεξαχθεί 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο και με βάση τις νέες ημερομηνίες, η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι 25 Οκτωβρίου και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT