ΣΥΡΙΖΑ: Ο Απ. Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του «με 32 υπογραφές»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Απ. Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του «με 32 υπογραφές»

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ο τέταρτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τους Στέφανο Κασσελάκη, Σωκράτη Φάμελλο και Παύλο Πολάκη.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ο Απόστολος Γκλέτσος. Οπως είπε έχει συγκεντρώσει 32 υπογραφές (απαιτούνται τουλάχιστον 30).

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ο πέμπτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη. Να πούμε ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε η υπερήφανη κυβερνώσα αριστερά, ότι θα ξαναδιεκδικήσουμε για τον κόσμο την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου -που κάθισε λίγο απ’ έξω με τα δίκια της και δεν προσήλθε στην κάλπη για να ψηφίσει- ότι είμαστε εδώ, έχουμε πάρει όσα μαθήματα μας αναλογούσαν να πάρουμε, θα πούμε λόγια πολιτικά σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα της ζοφερής πραγματικότητας και θα διεκδικήσουμε την ψήφο των Ελλήνων απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία κυβερνάει με το Predator».

Είπε επίσης ότι το «πόθεν έσχες» του είναι έτοιμο, διότι ως αιρετός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καταθέτει κάθε χρόνο, οπότε θα το καταθέσει άμεσα και τυπικά στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Ωρες πριν, την υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος για λογαριασμό του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ υποψήφιοι έχουν επίσης δηλώσει οι Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης και ο Παύλος Πολάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT