ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης – «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»

ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης – «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει»

«Από την ελληνική επαρχία που χτυπά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ, στέλνω μήνυμα νίκης και ελπίδας», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι δημοκρατικοί πολίτες σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή και την απόφαση τους, δίνουν σήμερα τη δύναμη στο κίνημά μας για να γίνει και πάλι μεγάλο και νικηφόρο», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα του Πύργου.

«Από την ελληνική επαρχία που χτυπά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ, στέλνω μήνυμα νίκης και ελπίδας. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να γίνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη ξανά, δύναμη αλλαγής και ανατροπής. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο κ. Κατρίνης.

Σημειώνεται ότι οι 950 κάλπες της εσωκομματικής ψηφοφορίας άνοιξαν στις 7 το πρωί και είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το βράδυ εκτός κι αν η αρμόδια επιτροπή του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ) αποφασίσει να δώσει παράταση εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ακόμη σημαντική προσέλευση ψηφοφόρων, ιδίως στα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT