ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου – «Με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία»

ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου – «Με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία»

«Σήμερα μετά από τρεις μήνες μιας διαδικασίας διαλόγου να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους», δήλωσε η υποψήφια πρέδρος του κόμματος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα μετά από τρεις μήνες μιας διαδικασίας διαλόγου να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για μια νέα δυναμική πορεία, μια νέα δυναμική αρχή προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 του μήνα ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι η επόμενη κυβέρνηση» δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου, προσερχόμενη στο εκλογικό κέντρο.

«Βλέπω πάρα πολύ κόσμο και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία και θέλω να καλέσω όλες και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά, να σπάσουν τους μηχανισμούς, να γυρίσουν τη πλάτη στα συστήματα, προκειμένου να δώσουν μια ηχηρή απάντηση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι οι 950 κάλπες της εσωκομματικής ψηφοφορίας άνοιξαν στις 7 το πρωί και είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το βράδυ εκτός κι αν η αρμόδια επιτροπή του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ) αποφασίσει να δώσει παράταση εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ακόμη σημαντική προσέλευση ψηφοφόρων, ιδίως στα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT