Nάντια Γιαννακοπούλου: Επωμιζόμαστε μία πολύ μεγάλη ευθύνη

Nάντια Γιαννακοπούλου: Επωμιζόμαστε μία πολύ μεγάλη ευθύνη

«Να μπορέσουμε να γίνουμε αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα, που αύριο, μετά τις 14 του μήνα θα είναι ισχυρή αντιπολίτευση. Και ισχυρή και άξια κυβέρνηση της χώρας, όποτε γίνουν εκλογές», τόνισε

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα είναι ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. Οι 300.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στη διαδικασία έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του κινήματος με την κοινωνία και ελπίδας και προοπτικής. Επωμιζόμαστε λοιπόν μία πολύ μεγάλη ευθύνη, να μην τους απογοητεύσουμε. Και κυρίως να μπορέσουμε να γίνουμε αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα, που αύριο, μετά τις 14 του μήνα θα είναι ισχυρή αντιπολίτευση. Και ισχυρή και άξια κυβέρνηση της χώρας, όποτε γίνουν εκλογές» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αναφορικά με τον β΄γυρο τόνισε: «Εχουμε μια εβδομάδα. Το ποιος θα εκλεγεί έχει την αξία και τον συμβολισμό του». Υπογράμμισε επίσης πως θα βρίσκεται «μπροστά στην πρώτη γραμμή». «Γιατί αυτό οφείλω, λέγοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν. Και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον αγώνα για τις ιδέες μας, τις θέσεις, μας και για την αντίληψη που έχω για την ανανέωση και την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι πρωτίστως χρήσιμο για τη χώρα», πρόσθεσε.

Κληθείσα να εκφράσει την προτίμησή τους για τον β’ γύρο απάντησε: «Σήμερα δρέπουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας που πρώτη ξεκίνησα το βράδυ των ευρωεκλογών. Για εμένα, ο μεγάλος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT