Παύλος Γερουλάνος: Δε νομίζω ότι οι πολίτες χρειάζεται να κατευθυνθούν

Παύλος Γερουλάνος: Δε νομίζω ότι οι πολίτες χρειάζεται να κατευθυνθούν

«Αύριο ξεκινά μία καινούργια ημέρα για το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να κατευθύνει όσους ψηφοφόρους τον εμπιστεύτηκαν στον α' γύρο, αναφορικά με το πρόσωπο που θα προτιμήσουν στον β' γύρο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αύριο ξεκινά μία καινούργια ημέρα για το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να κατευθύνει όσους ψηφοφόρους τον εμπιστεύτηκαν στον α’ γύρο, αναφορικά με το πρόσωπο που θα προτιμήσουν στον β’ γύρο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ σήμερα μίλησαν και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Δούκα που περνούν στον δεύτερο γύρο. Και να συγχαρώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε το ΠΑΣΟΚ, που πιστεύω ότι ανέβασε το κόμμα στα μάτια όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τις 300.000 ανθρώπων που ήρθαν στην κάλπη. Που περίμεναν υπομονετικά για πάρουμε αυτή την απόφαση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους εκείνους τους ανθρώπους που ήρθαν ψήφισαν τη δική μου υποψηφιότητα, αλλά και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν αυτή την περίοδο. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θεωρώ ότι αύριο ξεκινά μία καινούργια μέρα και εδώ είμαστε για να συνεχίσουμε τον αγώνα που έχουμε μπροστά για το καλό του ΠΑΣΟΚ και το καλό της παράταξης».

Αναφορικά με τη μάχη του β΄ γυρου, τόνισε: «Δε νομίζω ότι οι πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν, χρειάζεται να κατευθυνθούν στην κάλπη προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Θεωρώ ότι ο καθένας που ψήφισε την υποψηφιότητά μου, ήρθε με τη δική του άποψη, δεν ήταν άνθρωποι που σπρώχτηκαν από τον έναν ή από τον άλλον. Δεν νομίζω ότι περιμένουν από μένα να πω ποιος θα κερδίσει στον επόμενο γύρο. Η μάχη είναι ακόμα ανοιχτή. Και βεβαίως και το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου θα είναι σεβαστό».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT