ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος έστειλε «πόθεν έσχες» – Καταθέτει αύριο επίσημα υποψηφιότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος έστειλε «πόθεν έσχες» – Καταθέτει αύριο επίσημα υποψηφιότητα

Ο βουλευτής απέστειλε «πόθεν έσχες» για το έτος 2021, που ήταν το τελευταίο που έχει καταθέσει επίσημα στην αρμόδια αρχή, αλλά και το αντίστοιχο για το έτος 2023, για το οποίο δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο δηλώσεις «πόθεν έσχες» κατέθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στις επικείμενες εσωκομματικές αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του κόμματος προχώρησε στην αποστολή του «πόθεν έσχες» για το έτος 2021, που ήταν το τελευταίο που έχει καταθέσει επίσημα στην αρμόδια αρχή, αλλά και το αντίστοιχο για το έτος 2023, για το οποίο δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα, έπειτα από αίτημα της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος έχει δηλώσει επίσης ότι αύριο, Τετάρτη, θα καταθέσει τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητάς του με τις απαιτούμενες υπογραφές (χρειάζονται τουλάχιστον 30).

Η Πολιτική Γραμματεία συνεδριάζει σε συνθήκες ακραίας πόλωσης, καθώς διέρρευσε το «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη και ο τέως πρόεδρος του κόμματος απέστειλε εξώδικο τόσο προς την Πολιτική Γραμματεία όσο και προς την Κεντρική Επιτροπή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων του. 

Επίσης, η στενή συνεργάτιδά του, Θεοδώρα Τζάκρη, απαίτησε την παραίτηση της γραμματέα του κόμματος, Ράνιας Σβίγγου. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των «100», μέσω εκπροσώπων της ζητούν τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα, με την αιτιολογία ότι στρέφεται νομικά εναντίον του κόμματος στο οποίο επιθυμεί να ηγηθεί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT