Φάμελλος: Η συνάντηση των «5» πρέπει να γίνει μέσα στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

Φάμελλος: Η συνάντηση των «5» πρέπει να γίνει μέσα στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε. Από εκεί ξεκινάμε, από τους κανόνες της κοινής μας ύπαρξης», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την πρόταση του Παύλου Πολάκη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ενημέρωσα τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ότι, προφανώς σε συνεννόηση με τα όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις», δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά την πρόταση του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψήφιων προέδρων στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη. 

Ο κ. Φάμελλος πρόσθεσε πως η συνάντηση πρέπει να γίνει μέσα στην οικογένεια και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε. Από εκεί ξεκινάμε, από τους κανόνες της κοινής μας ύπαρξης».

«Είναι προφανέστατο ότι θα συμβάλω για να υπάρχει και αποκατάσταση αυτού του αρνητικού κλίματος. Γιατί πρέπει να συζητήσουμε για μια προοπτική. Η δική μου υποψηφιότητα στοχεύει σε αυτό, στο να υπάρχει προοπτική, στο να υπάρχει ένας καλύτερος ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Φάμμελος.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε πως «είναι απαράδεκτη και αδιανόητη η αποστολή εξώδικου στην Κεντρική Επιτροπή. Θεωρώ αδιανόητο ότι ένας εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος στρέφεται δικαστικά κατά του κόμματος του οποίου θέλει να διεκδικήσει την προεδρία. Με καλύπτει απολύτως η απόφαση της χθεσινής Πολιτικής Γραμματείας και η επιστροφή του εξώδικου ως απαράδεκτου».

«Στην προοπτική και στην αναγκαιότητα της ενότητας, της αποτελεσματικότητας και της σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι διατεθειμένος να συμβάλω με οποιονδήποτε τρόπο για να υπάρχει η αποκατάσταση αυτού του στίγματος. Γιατί όπως και για τη ρετσινιά της “διαπλοκής”, απάντησα πως επιστρέφεται στον πρώην πρόεδρο» κατέληξε ο κ. Φάμελλος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT